Wágner Krisztina

Név:

Wágner Krisztina

Telefonszám:

06 30 458 2431

Weboldal:

www.lotuszbaba.hu

Facebook:

http://www.facebook.com/pages/Lótuszbaba/149973428473025

Email:

kriszta@lotuszbaba.hu

Hol végeztél?

DONA Inetrnational (Dézsi Réka)

Mikor végeztél?

először 2004-ben, “hivatalosan” 2011-ben

Mennyire vagy tapasztalt?

2004 óta kisebb-nagyobb megszakításokkal kísérek szüléseket. Ez idő alatt rengeteg különböző szituációban volt részem, és mindegyikben tanultam valami újat. Ezeket a tapasztalatokat természetesen használom, de biztos vagyok benne, hogy van még mit tanulnom.

Miért vagy dúla?

Első gyermekem dúla segítségével született 2002-ben. Igazából csak a szülés után jöttem rá, hogy milyen hatalmas segítség volt a támogatása, jelenléte, segítsége mind a várandósság idején, mind a vajúdás és a szülés során. Szeretném, ha minél több édesanyának része lehetne  a szülés körüli támogatás eme formájában.

Mit jelent ez neked?

Nem csak hivatást hanem azt hiszem valahol talán életfeladatot is. A  várandósság és szülés, majd a gyernmekágy időszaka kiemelkedően fontos egy nő életeben.  Hatalmas lehetőség a  személyiség fejlődésére, önismeretre, egy olyan beavatás, amely után gyökeresen megváltozik az addigi életforma. Éppen ezért nagyon fontos, hogy ez alatt az időszak alatt milyen benyomások, hatások érik az anyát, akár első, akár a többedik alkalomról legyen szó. Minden erőmmel és tudásommal azon vagyok, hogy  ezek a dolgok a lehető legpozitívabb mgerősítést kapják, amely biztos alapot nyújthat az egész életre szóló anyaság során.

Hol vállalsz szüléskísérést?

Baranya megye területén


Loading
Signals