Dobay Eszter

Név:

Dobay Eszter

Telefonszám:

+36 30 75 88 338

Weboldal:

http://dobaye.wix.com/debaby-photography

Facebook:

https://www.facebook.com/eszter.dobay

Email:

dobaye@gmail.com

Hol végeztél?

DONA Magyarország

Mikor végeztél?

2012

Mennyire vagy tapasztalt?

Egyelőre 1 kórházi, és 2 otthonszülésnél voltam jelen, a saját szüléseimen 🙂 Mind különböző volt, mind szép a maga módján. A legutolsó volt az, amire mindig is vágytam….ezt kívánom minél több nőnek, hogy megtapasztalhassa, és átélhesse a szülést úgy, ahogyan mindig is akarta. Remélem hamarosan én is szemtanúja lehetek mások ilyen jellegű beteljesülésének!

Miért vagy dúla?

Évek óta tudom, hogy a szülés eseménye körül szeretnék maradni, újra és újra megélni a csodáját. Fotós a végzettségem, ezt csinálom 15 éve. E két szerelmemet szeretném egyesíteni: dúlaként jelen lenni szülésnél, majd megörökíteni azokat a pillanatokat, amik így képként is tovább élnek.

 

Mit jelent ez neked?

Fontos számomra, hogy minél több nő tájékozódhasson, érezzen igényt rá,  hogy megtudjon mindent a szülésről, születésről, hisz ezek életünk egyik legfontosabb eseményei. Ha nem tudjuk mik közül választhatunk, nincs egy választási lehetőségünk sem… A tudás nyugalmat ad és erőt. Szeretném kézen fogni az erre vágyó várandósokat ezen az úton, segíteni, ott lenni velük ezekben a felfedezésekben. Egy életre szóló élmény a szülés, fontos hogy úgy emlékezhessünk vissza arra a napra, hogy boldogok, elégedettek, és büszkék lehessünk önmagunkra! Ezt fotókkal is megörökíteni plusz élmény számomra.

Hol vállalsz szüléskísérést?

Budapest és környéke

Signals