Genáhl Ildikó

Név:

Genáhl Ildikó

Telefonszám:

+36 30 636 2870

Weboldal:

Facebook:

http://www.facebook.com/ildiko.genahl 

Email:

genahli@hotmail.com

Hol végeztél?

Dézsi Rékánál Budapesten (DONA International)

Mikor végeztél?

2012

Mennyire vagy tapasztalt?

Az elmúlt években talált meg a szüléskísérés, vajúdástámogatás csodálatos folyamata és lehetősége. Eddig tíz kórházi szülésnél kérték támogató segítségemet. Életem mélyen meghatározó, csodálatos élményei voltak ezek. Emellett kismamajógát oktatok 3 éve. Rengeteg örömet és tanulást, tanítást kapok/kaptam a kismamáktól, a velük való jógázásból, a testi-lelki egymásra hangolódásból a mai napig. Fontos számomra a kismamák folyamatos kísérése, hiteles támogatása, holisztikus szemléletű segítése a várandósság, szülés és szülés utáni időszak egészén. Mivel eredeti szakmám angol nyelvtanár, és az angol nyelvet magas szinten beszélem, így szívesen vállalom külföldi kismamák támogatását is angol nyelven

Miért vagy dúla?

Engem 7 éve varázsolt el a várandósság, a szülés, a születés csodája. Nagyobbik lányomat vártam akkor, és az anyaság megtapasztalása, megélése alapjaiban változtatott meg engem is, gondolkodásmódomat is. Komplikációktól mentes, szép és nyugodt szülésem volt. Majd két év múlva világra jött kisebbik lányom is. Vele még intenzívebben élhettem meg a szülés élményét, hiszen a már egyszer megtapasztalt folyamatok rengeteg erőt, segítséget adnak.Ebben az időszakban fogalmazódott meg bennem a gondolat, hogy életem, mindennapjaim továbbra is kötődjenek valamiképpen a szülés, várandósság csodálatos folyamatához. Ha már nem személyes élményeken keresztül, akkor úgy, hogy másokat segítek, támogatok ebben a mélyen meghatározó életszakaszban.Szeretném a felkészülési folyamat fontosságát hangsúlyozni, képviselni, és segíteni mindazoknak a várandós mamáknak, akik erre igényt tartanak.

Mit jelent ez neked?

Nekünk, nőknek egy leírhatatlanul gyönyörű feladat, s egyben fejlődésre való lehetőség adódott azzal, hogy gyermeket szülhetünk. Aki hordott már szíve alatt gyereket tudhatja, hogy a várandósság nem csupán fizikai változások sorozata. A szülés egyfajta energetikai beavatás, szellemi-lelki újjászületés is, amely nagy erőt adhat egész további életünk folyamatához. Ennek a csodálatos folyamatnak a kiteljesedéséhez és megéléséhez szeretnék hozzásegíteni és alázattal támogatni minden kismamát. 

Hol vállalsz szüléskísérést?

Elsősorban Budapesten és Pest megyében (Budakeszin lakom), de távolabbi területek is megoldhatóak.

Signals