Sipos Ivett

Név:

Sipos Ivett

Telefonszám:

+36 20 21 21 285

Weboldal:
Facebook:

HTTPS://WWW.FACEBOOK.COM/SIPOSYVETT

Email:

ivetts@gmail.com

Hol végeztél?

Dézsi Réka (DONA International)

Mikor végeztél?

2017. november

Mennyire vagy tapasztalt?

Jelenleg gyűjtöm a tapasztalatokat bába tanoncként is. Rendszeresen járok 2019 éveleje óta otthonszülésekhez, előtte kórházakban hospitáltam.

Miért vagy dúla?

A születés körüli traumák mozgatják leginkább egy ember életét, szólnak bele a sorsába. Ennek szellemében rendkívül fontosnak tartom azt, hogy amennyire lehet támogatni az érkező lélek sorsát, annyira tegyük is azt meg! Óriási előnyökkel lehet indulni az életben, ha mindenfajta támogatás ott van körülöttünk, ami azt eredményezi, hogy a lehető legnagyobb könnyedség jellemezze a szülést, születést. Vallom, hogy egy emberi lény ennél a pontnál kaphatja a legtöbbet társaitól. Ez egy olyan induló, amelynek számos pozitív kihatása, vetülete van a jövőre nézve és persze a család alakulására is. Így, ezeket észrevéve szeretnék kiteljesedni dúlaként akár a szülőszobán, akár otthon, vagy ha éppen úgy adódik, akkor a műtőben, hisz nem is lehet előre felmérni, mekkora segítség lehet egy dúlai jelenlét akár csak ha az anya és születendő gyermekének kapcsolatát nézzük.

Mit jelent ez neked?

Óriási lehetőséget a teljességre, bizalmat az Életben, maximális támogatást, megtartást, állandó körforgás általi közelséget élethez s halálhoz egyaránt.

Hol vállalsz szüléskísérést?

Budapest és vidék (vírust megelőzően külföldön is vállaltam)

Loading
Signals