Albert Nóra

Név:

Albert Nóra

Telefonszám:

06 70 570 57 45

Weboldal:

https://sites.google.com/site/dulasszules/

http://www.szules-felke-szulo.hu/

Facebook:
Dúla Győrben – Szülésre felkészülés Győrben
Email:

doulanori@gmail.com

Hol végeztél?

Dézsi Réka dúla alapképzését, majd DONA szülési dúla alapképzését,valamint Debra Pascali-Bonaro gyermekágyi dúla képzését — mindezeket Szombathelyen. Maroy Ditta és Martina Halfmann szülésfelkészítő tréner képzését Budapesten.

Mikor végeztél?

Dúla alapképzés: 2010.szeptember 18-20-ig

DONA alapképzés: 2011. március 18-20-ig

DONA Postpartum dúla alapképzés: 2011. július 06-09-ig

Szülésfelkészítő tréner képzés: 2014. februártól júliusig

Mennyire vagy tapasztalt?

Saját várandósság– és szülésélményeim mellett kísértem szüléseket Győrben, majd ezeknek a családoknak postpartum támogatást is nyújtottam igényeik és saját lehetőségeim szerint. Tartok egyéni és csoportos szülésre felkészülő tanfolyamot.

Dúlás szülés, Apaság témakörében tartok előadásokat is.

 

Miért vagy dúla?

A születés-szülés misztériuma már az első várandósságom alatt a bűvkörébe vont, olyannyira, hogy azóta képzem magam folyamatosan ebben, valamint az ehhez kapcsolódó témakörökben

( perinatális szaktanácsadás, dúla képzések, haptonómia, szülésfelkészítő tréner képzés).

Dúlaként célom azon Várandós nők, Párok vajúdásának és szülésének támogatása, akik dúla, azaz egy tanult vajúdástámogató szakember  támogatásával szeretnék világra hozni babájukat.

Tisztelettel és feltétel nélküli szeretettel, elfogadással; folyamatos, megszakítás nélküli jelenléttel; érzelmi és fizikai támaszt nyújtva kísérem az Anyát a vajúdás és szülés alatt, valamint a gyermekágyas időszakban, az Ő igényei szerint. Apás szülés esetén kiegészítem és erősítem az Apa szerepét, segítem Őt abban, hogy Párjának minél hasznosabb, támogatóbb segítsége lehessen a Szülés-Születés csodájában.

Mit jelent ez neked?

A női lét Csodáját: az élet adásának képességét támogatni; a gyermekek gondozását-nevelését, a Szülőséget segíteni, az erről megszerzett tudásomat Nőtársaimnak átadni: nincs is ennél természetesebb és szebb feladat számomra.

Hol vállalsz szüléskísérést?

Győr-Moson-Sopron megye és környéke

Signals