Hajmásy Fanni

Név:

Hajmásy Fanni

Telefonszám:

+36-30 450-1262

Weboldal:

Facebook:

Email:

hajmasy.fanni@gmail.com

Hol végeztél?

Dézsi Réka (DONA International)

Mikor végeztél?

2019 május

Mennyire vagy tapasztalt?

Kezdő dúla vagyok, egy vbac és egy első szülés kísérésénél fogadtak bizalmukba édesanyák, családok, hogy segíthessem őket ezen a nehéz, de annál csodálatosabb úton. Kismama masszőr, kismama kinesio-tape terapeuta és metamorf masszőr képesítéseimet mind azért végeztem, hogy a lehető legtöbb megoldással könnyíthessek a hozzám forduló (leendő) szülőknek.

Miért vagy dúla?

A saját két szülésemnél megtapasztaltam, hogy mennyire fontos, hogy az Édesanya mellett álljon valaki, aki 100%-ban rá figyel, a kívánságait teljesíti, burokban tartja Őt, ahol biztonságban érezheti magát. Hiszem, hogy minden Édesanya, minden Család megérdemli a támogatást, amit egy dúla nyújthat. Rengeteg jót kaptam életem során, szeretnék belőle “visszaadni”.

Mit jelent ez neked?

Jelenlétet, feltétel nélküli odaadást és szeretetet. Két segítő kezet, mely ad, simít, tart. Két szemet, mely Rád figyel. Füleket, melyek meghallgatnak. Szavakat, melyek bátorítanak. Ezt tudom Neked nyújtani ha engem választasz.

Hol vállalsz szüléskísérést?

Otthon Szombathelytől maximum 1,5 órás távolságban, valamint a szombathelyi Markusovszky Kórházban, ahol engedéllyel rendelkezem.

Loading
Signals