Kernné Mihácsi Melinda

 

Név:

Kernné Mihácsi Melinda

Telefonszám:

+36 70  319 53 17

Weboldal:

http://megnyilolehetosegek.hu

Facebook:

https://www.facebook.com/dulajelenlet

Email:

kmlinda77@gmail.com

Hol végeztél?

MODULE dúla alapképzés

DONA International dúla alapképzés,

DONA International gyermekágyas dúlaképzés

Mikor végeztél?

2008.jún.26-29

2009.dec.12-14

2011.júl.6-9

Mennyire vagy tapasztalt?
Szülésre való felkészülésnél, szülésnél és gyermekágyas időszakban támogatom az édesanyákat.
A szülés erejében való hitemet, és dúlai támogatásra felkészülésemet segítették neves magyar és külföldi bábák, dúlák, szülészorvosok, védőnők, szoptatási tanácsadók.

Szülés előtti félelmeiddel, megoldhatatlannak tűnő problémáiddal, rossz szülésélményeddel fordulj  hozzám, feldolgozásában segítek.

 

Miért vagy dúla?

Az első szülésemnél az előkészületek, a férjem, a fogadott szülésznő és az orvos ellenére hiányzott valami. A szülés alatt egyedül éreztem magam. Ez az érzés indított el egy csodálatos úton, mely a dúlasághoz vezetett. Előadásokat hallgattam a szülésről, megismerkedtem a dúla fogalmával. Második kislányom születése csodálatos élmény és megerősítés volt számomra. Harmadik gyermekem megszületése mindent megváltoztatott. Begyógyította a régi sebeket, új távlatot nyitott az önismeretben, a férjemmel és gyermekeimmel való kapcsolatomban. Élményéből folyamatosan töltekezhetek.

Személyesen is megtapasztalhattam:

a várandósság, szülés, születés időszaka egyszeri megismételhetetlen esemény mind az anya, az apa és a baba számára. Egy új család születése. Hogy ez az esemény felemel, vagy lesújt, túléljük, vagy megéljük, rajtunk és a minket körülvevő személyeken múlik.

A dúla jelenléte olyan, mint forróságban a nyári zápor, fagyban a nap melege. Ha kell átölel és ringat, mint a víz, vagy támaszt, mint a szikla, máskor körülvesz, éltet, jelen van, mint a friss levegő.

Mit jelent ez neked?

Dúlaként fontosnak tartom, hogy életetek egyik legnagyobb eseményére, a gyermek érkezésére, egy gyönyörű, felemelő élményként tudjatok készülni, és születésekor megélhessétek ezt. Mellettetek állva ezt az élményt védem, és támogatom a szülés és gyermekágy alatt.

Hol vállalsz szüléskísérést?

Szombathely és környékén

Signals