Rákóczi Erika

 

Név:

Rákóczi Erika

Telefonszám:

+36 70 241 1878

Weboldal:

Facebook:

Email:

rakoczi.erika@gmail.com

Hol végeztél?

Dézsi Réka (DONA International),

lemma coaching

Mikor végeztél?

2017

Mennyire vagy tapasztalt?

Két gyermek anyukája vagyok. A második gyermekemet szülésznővel szültem, mert nem szerettem volna, ha egy orvos beleavatkozik a szülés természetes folyamatába.

Három barátnőmnél segítettem a szülés körüli teendőkben és a gyermekágyas időszakban, illetve mindhárman a segítségemmel kezdték el szoptatni a kisbabájukat. azóta Hivatásomnak tekintem, hogy a születendő gyermekek és az újszülöttek a lehető leggyengédebb és legszeretetteljesebb gondoskodást kaphassák, amit csak az édesanyjuktól kaphatnak meg.

Miért vagy dúla?

Amióta segítettem több anyukának, hogy szoptatni tudják a kisbabájukat, azóta Hivatásomnak tekintem, hogy a születendő gyermekek és az újszülöttek a lehető leggyengédebb és legszeretetteljesebb gondoskodást kaphassák, amit csak a kiegyensúlyozott édesanyjuktól kaphatnak meg.

Mindenki máshogyan éli meg a várandósságot és a szülést, a saját megélésének tökéletességében támogatom az édesanyákat.

Mit jelent ez neked?

Segítőnek születtem, coachként, tanárként is ez a hivatásom, illetve az élet különleges pillanataiban való támogatás. És semmi sem lehet különlegesebb, mint egy új élet születése. Esküvői szertartásvezető is vagyok, hiszen a másik különleges pillanat az, amikor két ember, aki szereti egymást összeköti az életét.

Hol vállalsz szüléskísérést?

A saját szüléseimnél biztonságot adott a kórház, attól függetlenül, hogy nem értek egyet a különböző beavatkozásokkal, hiszek benne, hogy Kórházban is lehet háborítatlanul szülni. minél több tapasztalatot szerzek, annál szívesebben vállalom a későbbiekben olyan nő támogatását dúlaként, aki otthon szeretne szülni.

Loading
Signals