Hadobás Judit

 

Név:

Hadobás Judit

Telefonszám:

+36 20  482 4981

Weboldal:

www.anandastudio.hu

Facebook:

Hadobás Judit 

Email:

judit.hadobas@yahoo.com

Hol végeztél?

Dézsi Réka (DONA International)

Mikor végeztél?

2017. június

Mennyire vagy tapasztalt?

Két saját szülésem megtanított arra, hogyan bízzak önmagamban, az érzéseimben, és merjem vállalni azokat, még akkor is, ha a külvilág ezzel nem ért egyet, és megpróbálna lebeszélni saját belső döntéseimről.  Megszületett egy belső erő, egy iránytű, amely mutatja az utat. Ez nem csak biztonságot, de örömöt, békét és nyugalmat is ad, bármely viharos helyzet közepén azóta is.

Miért vagy dúla?

Az első szülésemnél volt szerencsém megtapasztalnom a dúla áldásos jelenlétét. Nagyon sokféleképpen készülünk a szülésre, információkat gyűjtünk, elképzeljük milyen is lesz a szülésünk, hol szeretnénk szülni, és hogyan, de hogy tényleg mi fog történni, azt senki sem tudja előre megmondani. A nehéz és fájdalmas pillanatokban egy támogatói jelenlét, olyan összetartozás élményt adhat az anyának, ahol azt érezheti, nincs egyedül és  végig tudja csinálni. Ezért van az, hogy dúlával sokkal kevesebb a komplikáció és problémamentesebb a szülés. Mivel az első élményeink meghatározóak lesznek a későbbi életünk során, ezért nagyon fontosnak tartom, hogy ez az első közös élmény mind a baba, mind az anya számára a lehető legteljesebb legyen.

Mit jelent ez neked?

A Női lét támogató erejét, amiben megpihensz, ellazulsz, érzed, hogy minden jó, úgy ahogy van, rendben vagy, nem kell megfelelned külső elvárásoknak, és amire mindenkinek szüksége van, különösen olyan ritka, és kivételes pillanatokban, mint a szülés.

Hol vállalsz szüléskísérést?

Budapest és környéke

Loading
Signals