Martin Zsuzsanna

Név:

Martin Zsuzsanna

Telefonszám:

+36 31 782 2013

Weboldal:

www.zsuzsa-dula.hu

http://asszonytarsi-segito.hu

https://joszaki.hu/martin-zsuzsanna-babysitter-svedmasszazs

Facebook:

Email:

asszonytarsi.segito@gmail.com

Hol végeztél?

DONA Inetrnational (Dézsi Réka)

Mikor végeztél?

2013. február

Mennyire vagy tapasztalt?

Az EÜ SZKI után a Jahn F. KH Szülészeti és nőgyógyászati osztályán dolgoztam. Két gyermeknek adtam életet, ők már felnőttek. A 80-as években, amikor várandós voltam velük, akkor még sem dúla, sem apás szülés nem volt megengedve a kórházakban. Dúlaként most kezdem a pályafutásomat. A szülőszobán vagy otthonszüléseknél szeretnék a kismama és a kispapa érzelmi támasza lenni, valamit a gyermekágyi segítőjük.

Miért vagy dúla?

A várandóság, a terhes gondozás, a szülés – és a gyermekágyi segítség mindig közel állt hozzám.  A szülészeti osztályon hivatásom során lelkileg is támogattam a kismamáimat és segítettem őket, amiben csak tudtam. Szeretném, hogy a kisbaba születése a lehető legszebb élménye legyen az édesanyának. Segíteni és támogatni szeretném Őket mindenben, amivel ezt az élményt felejthetetlenné teszem, és újra részese lehessek a világ legnagyobb csodájának, a gyermek, az édesanya és a család születésének.

Mit jelent ez neked?

Azért választottam ezt a gyönyörű hivatást, mert úgy gondolom, hogy mindenkinek szüksége van a lelki támogatásra, bíztatásra, amikor élete leggyönyörűbb életfeladatára vállalkozik.  Mérhetetlen boldogság, amikor részese lehetek egy új élet születésének, a megszerzett tudásommal szolgálom az Édesanyát, és igényei szerint segítem őt. Vele lenni, támogatni, ez jelenti nekem a beteljesülést, ez az én utamat, és természeten a mentális boldogságomban én is gyarapodok és fejlődök általa.

Hol vállalsz szüléskísérést?

Pest megye, Budapest,

Szívesen vállalok szüléskísérést és gyermekágyi és szoptatási tanácsadást az európai országokban, ahol magyar fiatalok élnek, dolgoznak és családot alapítanak. (Anglia, Hollandia, Svédország, Svájc, Ausztria, Németország stb)

Loading
Signals