Mélykúti V. Andrea

Név:

Mélykúti V. Andrea

Telefonszám:

+36 20 211 40 21

Weboldal:

www.dúla.hu

Facebook:

www.facebook.com/dula.andi

Email:

mia@deepwell.hu

Hol végeztél?

DONA International

Mikor végeztél?

2012.

Mennyire vagy tapasztalt?

A legfontosabb tapasztalatom- a harmadik gyermekem születése. Két császármetszés után, őt természetes úton, művi beavatkozás nélkül hoztam világra  (VBA2C).
Mióta dúlaként tevékenykedem, végigkísértem néhány szülést. Ezek között volt olyan is, ahol három császármetszés után, a negyedik baba hüvelyi úton születhetett meg (VBA3C).
Ami a tanulmányaimat illeti, a SOTE Humánkineziológia szakán diplomáztam.  Végzek kismamamasszázst. Alkalmazok aromaterápiát. Folyamatosan képzem magam homeopátiából.

Miért vagy dúla?

Számos olyan pontja van az életemnek, amelyeket ha összevetünk, egyértelművé válik, miért is lettem dúla. Már a középiskolában egészségüggyel kapcsolatos tárgyakat tanultam, majd humánkineziológus lettem. Emellett mindig is érdekelt a pszichológia. Három gyermeket szültem,  és rengeteget tanultam! Első két gyerekem szülése során megtapasztaltam a szülés kiszolgáltatottságát, műtét nehézségeit, így tudom mire lehet szüksége egy édesanyának akkor amikor nehézségei akadnak, a harmadik szülésnél megtapasztaltam a természet csodáját, szülés örömét és tudom milyen út vezetett el odáig.

Mit jelent ez neked?

A hivatásomat, a szó legnemesebb értelmében. A dúlaság számomra nem munka, hanem küldetés: segítek a szülő nőknek, hogy bízni tudjanak magukban, a testükben és a gyermekükben. Segítek, hogy elhiggyék, a vajúdás nem egyenlő a végtelen fájdalommal, hanem maga a csoda!

Hol vállalsz szüléskísérést?

Budapest és Pest megye

Hívj, írj, hogy adhassak. Hívj, írj, hogy adhassál! Magadnak önbizalmat, gyermekednek erőt és soha nem apadó szeretetet. Tedd a szülésed sajátoddá!

Loading
Signals